Van Mourik schoenen


Welkom bij J. van Mourik & Zn
Wij heten u van harte welkom op de nieuwe website van J. v Mourik & Zn.
Sinds 1913 is ons familiebedrijf een begrip in hartje Sliedrecht en omstreken. De vijf generaties hebben er voor gezorgd dat de winkel is uitgegroeid tot een van de grootste schoenwinkels van het land met ruim 700M2 schoenen is er voor ieder wat wils. 

Het ruime assortiment is opgebouwd in damesschoenen maat 34 t/m maat 43, herenschoenen maat 38 t/m maat 50, kinderschoenen maat 18 t/m 42 en lederwaren.

Service, persoonlijke aandacht en een vakkundig advies zijn onze speerpunten.

De Modewinkel Awards

Met grote trots kunnen we melden dat Van Mourik Schoenen uit Sliedrecht is verkozen tot de beste schoenwinkel van Nederland voor het jaar 2024-2025. Tijdens de Modewinkel Awards, die op zaterdagavond 15 juni plaatsvonden in Theater Figi in Zeist, ontving Van Mourik Schoenen deze prestigieuze titel. Deze uitmuntende prestatie was niet mogelijk geweest zonder het fantastische, enthousiaste team van verkopers en verkoopsters. Hun inzet en toewijding hebben bijgedragen aan dit succes. 

Extra service

U kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak in de winkel, zelfs buiten de reguliere openingstijden. Bel ons op 0184-412210 om een afspraak te maken. We verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel of om uw bestelling te plaatsen op vanmouriksliedrecht.nl.

Hopelijk tot snel bij ons in de winkel of online in onze webshop!

Familie Van Mourik